Μέλη των Επιτροπών 2019

 Συμβουλευτική Επιτροπή

Chris Aris

Novartis

Ο Chris διαθέτει μακρόχρονη και πλούσια εμπειρία ως Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού κατέχοντας θέσεις αυξημένης ευθύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα σε διάφορους κλάδους της αγοράς (Φαρμακευτικό, Πετρελαιοβιομηχανία, Τραπεζικό, Καταναλωτικό και Συμβουλευτικό) με σημαντικές επιτυχίες, ενισχύωντας την προσαρμοστικότητα στην αλλαγή και βοηθώντας τους οργανισμούς και το ανθρώπινο δυναμικό τους να εξελίσσονται. Σήμερα κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού στην Novartis Hellas ενώ όλα τα χρόνια που εργάζεται εστιάζει στην διαμόρφωση μιας διακριτής συμμετοχικής οργανωσιακής κουλτούρας καθώς και τη δημιουργία μιας περισσότερο ποιοτικής εμπειρίας εργαζομένου. Είναι κάτοχος πτυχίου και Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) Μηχανολόγου Μηχανικού από τα Πανεπιστήμια του Westminster και City University του Λονδίνου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σίσσυ Αμβροσιάδου

Όμιλος Imerys

H Αναστασία Αμβροσιάδου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε το Μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & τις Ευρωπαϊκές Βιομηχανικές Σχέσεις, από το Πανεπιστήμιο Keele του Ηνωμένου Βασιλείου με διάκριση.

Δημήτρης Αρτικόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος

Ο Δημήτρης Αρτικόπουλος εργάζεται στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ από το 1998 σε διάφορους ρόλους της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων, ενώ από το 2011 είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρίας έχοντας αναλάβει καθήκοντα VP Human Resources / Organizational Development.

Μαριλίζα Γρηγοροπούλου

Παπαδόπουλος Ε.Ι.Α.Ε. Βιομηχανία Μπισκότων

Κάτοχος ΜΒΑ και BA με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το University of Sunderland, ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο χώρο του HR πριν από 20 περίπου χρόνια. Από το 1999 και για 14 χρόνια απασχολήθηκε στον τεχνολογικό κλάδο αναλαμβάνοντας θέσεις HR Supervisor σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών, Senior HR Specialist σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως, την Οracle, αλλά και στην συνέχεια αυτόν της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Printec. Από 2013 κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού της Ε.Ι.Παπαδόπουλος επεκτείνοντας έτσι την εμπειρία της στο χώρο της βιομηχανίας και του τροφίμου.

Ελένη Δρακοπούλου

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του HR σε μεγάλες και δυναμικές εταιρείες στο χώρο των Καταναλωτικών προϊόντων (Warner Lambert, Diageo Hellas, Coca-Cola Hellenic, Green Cola). Από τον Απρίλιο του 2018, ηγείται του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και είναι μέλος της Διοικητικής Ομάδας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Warwick, UK καθώς και MBA από το ALBA.

Μαρία Καμπανέλλου

B2KΑPITAL

Η Μαρία Καμπανέλλου είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας και Κύπρου στην εταιρεία B2Kapital SA-part of B2Holding. Διαθέτει 25ετή εμπειρία στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους όπως η Siemens και η Generali. Έχει διατελέσει επίσης Περιφερειακή Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού για χώρες των Βαλκανίων, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής στις εταιρείες Ecolab & IMS Health.

Γιάννης Κόλλας

Όμιλος ΤΙΤΑΝ

Από το 2003 εργάζεται στον Όμιλο Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, όπου έχει καλύψει τις θέσεις του Διευθυντή Οργανωτικής Ανάπτυξης Ομίλου και του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος, ενώ από το 2008 κατέχει την θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου και από το 2016 είναι μέλος του Executive Committee του Ομίλου.

Ηρώ Μέλλιου

Vodafone

Η Ηρώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Lancaster University. Επαγγελματικά μεγάλωσε μέσα στην KPMG Ελλάδας μέσα από την οποία είχε τη δυνατότητα να συμβάλει σε θέματα οργανωσιακού σχεδιασμού, αναγνώρισης και προσέλκυσης ταλέντου, στρατηγικής αποδοχών και παροχών και διαχείρισης της απόδοσης σε ένα μεγάλο εύρος εταιριών. Από το 2016 εργάζεται για τη Vodafone Ελλάδας, όπου έχει την ευθύνη (και την ευκαιρία) να υποστηρίξει με την ομάδα της την μετάβαση του οργανισμού στην ψηφιακή εποχή, να εφαρμόσει προγράμματα και πολιτικές που βελτιώσαν το βαθμό αποδοχής της διαφορετικότητας και να υλοποιήσει πολυάριθμες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την απασχολησιμότητα των νέων στην Ελλάδα.

Δήμητρα Μπρακατσέλου

Όμιλος Μυτιληναίος

H Δήμητρα Μπρακατσέλου, έχοντας στο ενεργητικό της 20 έτη εμπειρίας στον τομέα του HR, ανέλαβε το 2017 το ρόλο της Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού της MYTILINEOS. Στο παρελθόν κατείχε ανώτερες θέσεις ευθύνης στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Coca-Cola Hellenic Bottling Company και η Vodafone αλλά και στον τραπεζικό τομέα, συγκεκριμένα στην Εθνική Τράπεζα.

Αλίνα Παπαγεωργίου

Lamda Development

Η Αλίνα Παπαγεωργίου είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στην Lamda Development. Έχει εμπειρία 24 ετών στον κλάδο του Human Resources Management, με τελευταίες θέσεις αυτές του Chief HR Officer στην Εταιρία Intralot και Group HR Director στον Όμιλο Vivartia και με key HR management θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως Diageo, Astrazeneca, και Nestle Hellas. Επίσης, κατέχει διδακτική εμπειρία άνω των 5 ετών ως καθηγήτρια στο American College of Greece.

Νατάσσα Πασχάλη

Όμιλος Eurobank

Η κα Νατάσσα Πασχάλη είναι Head of Group Human Resources General Division του Ομίλου Eurobank, ο οποίος έχει δυναμική παρουσία σε 6 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό άνω των 13.700 εργαζομένων. Έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της εφαρμογής της στρατηγικής και των πολιτικών για το ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και της ανάπτυξης και διαχείρισης πρωτοβουλιών που αφορούν στην οργανωτική, ψηφιακή και επιχειρησιακή αναδιάρθρωση του Ομίλου.

Νατάσα Σπύρου

Όμιλος Φουρλής

Η Νατάσα Σπύρου είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου FOURLIS από το 2008, υπεύθυνη για θέματα στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού στις 5 χώρες, που ο Όμιλος δραστηριοποιείται, και για τους συνολικά 4.500 εργαζόμενούς του.

Ιωάννα Τσίτουρα

Wind

Η κα. Iωάννα Τσίτουρα έχει πολυετή εμπειρία ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, στον ιδιωτικό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ιδιαίτερα στους τομείς ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικών μετασχηματισμών.