Συμβουλευτική Επιτροπή

 Μέλη Συμβουλευτικής Επιτροπής 2021

Chris Aris

MOTOR OIL, Human Resources Leader

Ο Chris διαθέτει μακρόχρονη και πλούσια εμπειρία ως Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού κατέχοντας θέσεις αυξημένης ευθύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα σε διάφορους κλάδους της αγοράς (Φαρμακευτικό, Πετρελαιοβιομηχανία, Τραπεζικό, Καταναλωτικό και Συμβουλευτικό) με σημαντικές επιτυχίες, ενισχύωντας την προσαρμοστικότητα στην αλλαγή και βοηθώντας τους οργανισμούς και το ανθρώπινο δυναμικό τους να εξελίσσονται. Πριν αναλάβει τη νέα του θέση στη MOTOR OIL, εργαζόταν στη Novartis ως Country People & Organization (HR) Head ενώ όλα τα χρόνια που εργάζεται εστιάζει στην διαμόρφωση μιας διακριτής συμμετοχικής οργανωσιακής κουλτούρας καθώς και τη δημιουργία μιας περισσότερο ποιοτικής εμπειρίας εργαζομένου. Είναι κάτοχος πτυχίου και Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) Μηχανολόγου Μηχανικού από τα Πανεπιστήμια του Westminster και City University του Λονδίνου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σίσσυ Αμβροσιάδου

Όμιλος Imerys, Vice President HR

H Αναστασία Αμβροσιάδου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε το Μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & τις Ευρωπαϊκές Βιομηχανικές Σχέσεις, από το Πανεπιστήμιο Keele του Ηνωμένου Βασιλείου με διάκριση.

Δημήτρης Αρτικόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος, Vice President HR/OD

Ο Δημήτρης Αρτικόπουλος εργάζεται στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ από το 1998 σε διάφορους ρόλους της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων, ενώ από το 2011 είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρίας έχοντας αναλάβει καθήκοντα VP Human Resources / Organizational Development.

Μαρίνα Βέργου

Groupama Ασφαλιστική, Human Resources Director

Η Μαρίνα Βέργου διαθέτει πάνω από 25 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο του HR. Ξεκίνησε την καριέρα της στον τραπεζικό χώρο σε θέματα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Το 2004 στον ομίλο Societe Generale ανέλαβε τη θέση της Επικεφαλής Διαχείρισης Επαγγελματικής Καριέρας. Τον Σεπτέμβριο του 2008, ανέλαβε τη θέση της HR Director στην εταιρία Giannidis Group (VITEX, HERMES) Chemical Industry, όπου είχε την ευθύνη των 4 εργοστασίων στην Ελλάδα και των θυγατρικών. Από τον Απρίλιο του 2010 εργάζεται στη Groupama Aσφαλιστική ως Human Resources Director. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε transformation projects, change management, employees engagement & cultural shift και restructuring.

Μαριλίζα Γρηγοροπούλου

Παπαδόπουλος Ε.Ι.Α.Ε. Βιομηχανία Μπισκότων, HR Director

Κάτοχος ΜΒΑ και BA με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το University of Sunderland, ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο χώρο του HR πριν από 20 περίπου χρόνια. Από το 1999 και για 14 χρόνια απασχολήθηκε στον τεχνολογικό κλάδο αναλαμβάνοντας θέσεις HR Supervisor σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών, Senior HR Specialist σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως, την Οracle, αλλά και στην συνέχεια αυτόν της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Printec. Από 2013 κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού της Ε.Ι.Παπαδόπουλος επεκτείνοντας έτσι την εμπειρία της στο χώρο της βιομηχανίας και του τροφίμου.

Ελένη Δρακοπούλου

Αθηναϊκή Ζυθοποιία, HR Director

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του HR σε μεγάλες και δυναμικές εταιρείες στο χώρο των Καταναλωτικών προϊόντων (Warner Lambert, Diageo Hellas, Coca-Cola Hellenic, Green Cola). Από τον Απρίλιο του 2018, ηγείται του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και είναι μέλος της Διοικητικής Ομάδας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Warwick, UK καθώς και MBA από το ALBA.

Γιάννης Κόλλας

Athens International Airport S.A., Director, Human Resources

Ο Γιάννης Κόλλας είναι κάτοχος πτυχίου BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών (Deree College), και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στην Ανάλυση Συστημάτων Πληροφορικής από το London School of Economics and Political Science.

Φραγκίσκη Μελίσσα

Alpha Bank Greece, Chief HR Officer (CHRO)

Η Φραγκίσκη Μελίσσα σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων από το Πανεπιστήμιο Columbia σε Industrial/Organizational Studies και από το New School for Social Research σε Social Studies. Διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και εντάχθηκε στο δυναμικό της Alpha Bank πρόσφατα, προερχόμενη από τη Vodafone, όπου τα τελευταία 8 χρόνια ήταν Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και στη Ρουμανία. Επίσης, διετέλεσε Περιφερειακή Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη στην Colgate Palmolive, ενώ στην καριέρα της είχε θητεία σε θέσεις ευθύνης στη Makro Cash & Carry και στην KPMG.

Ηρώ Μέλλιου

Vodafone, HR Director

Η Ηρώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Lancaster University. Επαγγελματικά μεγάλωσε μέσα στην KPMG Ελλάδας μέσα από την οποία είχε τη δυνατότητα να συμβάλει σε θέματα οργανωσιακού σχεδιασμού, αναγνώρισης και προσέλκυσης ταλέντου, στρατηγικής αποδοχών και παροχών και διαχείρισης της απόδοσης σε ένα μεγάλο εύρος εταιριών. Από το 2016 εργάζεται για τη Vodafone Ελλάδας, όπου έχει την ευθύνη (και την ευκαιρία) να υποστηρίξει με την ομάδα της την μετάβαση του οργανισμού στην ψηφιακή εποχή, να εφαρμόσει προγράμματα και πολιτικές που βελτιώσαν το βαθμό αποδοχής της διαφορετικότητας και να υλοποιήσει πολυάριθμες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την απασχολησιμότητα των νέων στην Ελλάδα.

Έλενα Παπαδοπούλου

Όμιλος ΟΤΕ, Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού

H κα Παπαδοπούλου είναι Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ από το Δεκέμβριο του 2011. Εντάχθηκε στο δυναμικό της COSMOTE το Σεπτέμβριο του 2005, ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και το 2008 ανέλαβε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού COSMOTE. Πριν την COSMOTE, η κ. Παπαδοπούλου εργάστηκε στην εταιρία SHELL HELLAS S.A στην Οικονομική Διεύθυνση, από όπου και μετακινήθηκε στην KRAFT FOODS INTERNATIONAL στη θέση του Human Resources Manager. Τα επόμενα δέκα χρόνια κατείχε τη θέση του Human Resources Director και ήταν μέλος της Διοικητικής ομάδας των εταιριών MERCEDES BENZ HELLAS, Π.Ν ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ και PRAKTIKER HELLAS του Ομίλου METRO. Η κα Παπαδοπούλου κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών από το Deree College.

Γιώργος Παρτσακουλάκης

Director People & Culture – EU South East Cluster, Παπαστράτος

Σπούδασε Μαθηματικά, Πληροφορική και είναι κάτοχος ΜΒΑ. Ξεκίνησε στο χώρο της Πληροφορικής και το 1997 ανέλαβε επικεφαλής ΙΤ στην Παπαστράτος. Το 2010 μετακινήθηκε στη Δ/ση Ανθρωπίνου Δυναμικού τόσο στην Ελλάδα όσο και στα κεντρικά της PMI στην Ελβετία. Από το 2015 είναι Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού για Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κροατίας, Σλοβενία, Κύπρο και Μάλτα. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι και η εταιρική κουλτούρα αποτελούν ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις σύγχρονες επιχειρήσεις, μαζί με την ομάδα του συνεισφέρει στον στρατηγικό μετασχηματισμό και την ανάπτυξη της Παπαστράτος σε μια σύγχρονη και καινοτόμα εταιρία που πρωτοπορεί, συνεισφέρει και εμπνέει για την επίτευξη του οράματος της για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο.

Νατάσσα Πασχάλη

Όμιλος Eurobank, Group Chief HR Officer (CHRO)

Η κα Νατάσσα Πασχάλη είναι Head of Group Human Resources General Division του Ομίλου Eurobank, ο οποίος έχει δυναμική παρουσία σε 6 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό άνω των 13.700 εργαζομένων. Έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της εφαρμογής της στρατηγικής και των πολιτικών για το ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και της ανάπτυξης και διαχείρισης πρωτοβουλιών που αφορούν στην οργανωτική, ψηφιακή και επιχειρησιακή αναδιάρθρωση του Ομίλου.

Νατάσα Σπύρου

Όμιλος Φουρλής, Group HR Director

Η Νατάσα Σπύρου είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου FOURLIS από το 2008, υπεύθυνη για θέματα στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού στις 5 χώρες, που ο Όμιλος δραστηριοποιείται, και για τους συνολικά 4.500 εργαζόμενούς του.

Αλέξανδρος Τζαδήμας

Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων, Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών

Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Strathclyde Graduate Business School. Διαθέτει 20ετή εργασιακή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας αναλάβει επιτελικούς ρόλους σε θέματα εργασιακών σχέσεων, οργανωτικής ανάπτυξης, εξέλιξης ταλέντων και διαχείρισης αλλαγής . Διαθέτει επίσης 7 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης στον εμπορικό τομέα. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Head of People and Organizational Development στη Eurobank έως και το 2013, ενώ κατείχε τη θέση του Regional Human Resources Director στην Colgate Palmolive South Europe την περίοδο 2014 -2020 όπου ήταν υπεύθυνος για τις επιχειρηματικές μονάδες της Ελλάδος, Ιταλίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας. Από τον Απρίλιο του 2020, κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων.

Τάσος Τσουμάνης

Πλαίσιο Computers, People Head

Ο Τάσος Τσουμάνης κατέχει τη θέση του People Head στην εταιρία Πλαίσιο Computers από το Σεπτέμβριο του 2019. Η εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει παρουσία σε πολυεθνικές εταιρίες σε τομείς όπως αυτοί του Retail, των Consumer Electronics και του Health από την Ελλάδα έως την Δυτική Αφρική και τη Μέση Ανατολή, όπου και εργάστηκε σε πολυπολιτσμικά περιβάλλοντα. Είναι κάτοχος ΜΒΑ του Cardiff Business School, με Green Belt στο 6σ (Six Sigma). Πιστεύει ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στο καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον, αισθάνονται χαρούμενοι και απολαμβάνουν την απασχόλησή τους, ενώ θεωρεί το Retail ως τον πιο αναπτυσσόμενο κλάδο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει τις πιο δυνατές εμπειρίες για τους συνεργάτες.

Μέλη Συμβουλευτικής Επιτροπής 2020

Chris Aris

Novartis, Country People & Organization (HR) Head

Ο Chris διαθέτει μακρόχρονη και πλούσια εμπειρία ως Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού κατέχοντας θέσεις αυξημένης ευθύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα σε διάφορους κλάδους της αγοράς (Φαρμακευτικό, Πετρελαιοβιομηχανία, Τραπεζικό, Καταναλωτικό και Συμβουλευτικό) με σημαντικές επιτυχίες, ενισχύωντας την προσαρμοστικότητα στην αλλαγή και βοηθώντας τους οργανισμούς και το ανθρώπινο δυναμικό τους να εξελίσσονται. Σήμερα κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού στην Novartis Hellas ενώ όλα τα χρόνια που εργάζεται εστιάζει στην διαμόρφωση μιας διακριτής συμμετοχικής οργανωσιακής κουλτούρας καθώς και τη δημιουργία μιας περισσότερο ποιοτικής εμπειρίας εργαζομένου. Είναι κάτοχος πτυχίου και Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) Μηχανολόγου Μηχανικού από τα Πανεπιστήμια του Westminster και City University του Λονδίνου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σίσσυ Αμβροσιάδου

Όμιλος Imerys, Vice President HR

H Αναστασία Αμβροσιάδου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε το Μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & τις Ευρωπαϊκές Βιομηχανικές Σχέσεις, από το Πανεπιστήμιο Keele του Ηνωμένου Βασιλείου με διάκριση.

Δημήτρης Αρτικόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος, Vice President HR/OD

Ο Δημήτρης Αρτικόπουλος εργάζεται στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ από το 1998 σε διάφορους ρόλους της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων, ενώ από το 2011 είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρίας έχοντας αναλάβει καθήκοντα VP Human Resources / Organizational Development.

Μαριλίζα Γρηγοροπούλου

Παπαδόπουλος Ε.Ι.Α.Ε. Βιομηχανία Μπισκότων, HR Director

Κάτοχος ΜΒΑ και BA με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το University of Sunderland, ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο χώρο του HR πριν από 20 περίπου χρόνια. Από το 1999 και για 14 χρόνια απασχολήθηκε στον τεχνολογικό κλάδο αναλαμβάνοντας θέσεις HR Supervisor σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών, Senior HR Specialist σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως, την Οracle, αλλά και στην συνέχεια αυτόν της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Printec. Από 2013 κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού της Ε.Ι.Παπαδόπουλος επεκτείνοντας έτσι την εμπειρία της στο χώρο της βιομηχανίας και του τροφίμου.

Ελένη Δρακοπούλου

Αθηναϊκή Ζυθοποιία, HR Director

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του HR σε μεγάλες και δυναμικές εταιρείες στο χώρο των Καταναλωτικών προϊόντων (Warner Lambert, Diageo Hellas, Coca-Cola Hellenic, Green Cola). Από τον Απρίλιο του 2018, ηγείται του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και είναι μέλος της Διοικητικής Ομάδας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Warwick, UK καθώς και MBA από το ALBA.

Μαρία Καμπανέλλου

B2KΑPITAL

Η Μαρία Καμπανέλλου είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας και Κύπρου στην εταιρεία B2Kapital SA-part of B2Holding. Διαθέτει 25ετή εμπειρία στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους όπως η Siemens και η Generali. Έχει διατελέσει επίσης Περιφερειακή Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού για χώρες των Βαλκανίων, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής στις εταιρείες Ecolab & IMS Health.

Γιάννης Κόλλας

Όμιλος ΤΙΤΑΝ

Από το 2003 εργάζεται στον Όμιλο Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, όπου έχει καλύψει τις θέσεις του Διευθυντή Οργανωτικής Ανάπτυξης Ομίλου και του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος, ενώ από το 2008 κατέχει την θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου και από το 2016 είναι μέλος του Executive Committee του Ομίλου.

Ηρώ Μέλλιου

Vodafone, HR Director

Η Ηρώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Lancaster University. Επαγγελματικά μεγάλωσε μέσα στην KPMG Ελλάδας μέσα από την οποία είχε τη δυνατότητα να συμβάλει σε θέματα οργανωσιακού σχεδιασμού, αναγνώρισης και προσέλκυσης ταλέντου, στρατηγικής αποδοχών και παροχών και διαχείρισης της απόδοσης σε ένα μεγάλο εύρος εταιριών. Από το 2016 εργάζεται για τη Vodafone Ελλάδας, όπου έχει την ευθύνη (και την ευκαιρία) να υποστηρίξει με την ομάδα της την μετάβαση του οργανισμού στην ψηφιακή εποχή, να εφαρμόσει προγράμματα και πολιτικές που βελτιώσαν το βαθμό αποδοχής της διαφορετικότητας και να υλοποιήσει πολυάριθμες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την απασχολησιμότητα των νέων στην Ελλάδα.

Δήμητρα Μπρακατσέλου

Όμιλος Μυτιληναίος

H Δήμητρα Μπρακατσέλου, έχοντας στο ενεργητικό της 20 έτη εμπειρίας στον τομέα του HR, ανέλαβε το 2017 το ρόλο της Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού της MYTILINEOS. Στο παρελθόν κατείχε ανώτερες θέσεις ευθύνης στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Coca-Cola Hellenic Bottling Company και η Vodafone αλλά και στον τραπεζικό τομέα, συγκεκριμένα στην Εθνική Τράπεζα.

Αλίνα Παπαγεωργίου

Lamda Development

Η Αλίνα Παπαγεωργίου είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στην Lamda Development. Έχει εμπειρία 24 ετών στον κλάδο του Human Resources Management, με τελευταίες θέσεις αυτές του Chief HR Officer στην Εταιρία Intralot και Group HR Director στον Όμιλο Vivartia και με key HR management θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως Diageo, Astrazeneca, και Nestle Hellas. Επίσης, κατέχει διδακτική εμπειρία άνω των 5 ετών ως καθηγήτρια στο American College of Greece.

Νατάσσα Πασχάλη

Όμιλος Eurobank, Group Chief HR Officer (CHRO)

Η κα Νατάσσα Πασχάλη είναι Head of Group Human Resources General Division του Ομίλου Eurobank, ο οποίος έχει δυναμική παρουσία σε 6 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό άνω των 13.700 εργαζομένων. Έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της εφαρμογής της στρατηγικής και των πολιτικών για το ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και της ανάπτυξης και διαχείρισης πρωτοβουλιών που αφορούν στην οργανωτική, ψηφιακή και επιχειρησιακή αναδιάρθρωση του Ομίλου.

Νατάσα Σπύρου

Όμιλος Φουρλής, Group HR Director

Η Νατάσα Σπύρου είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου FOURLIS από το 2008, υπεύθυνη για θέματα στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού στις 5 χώρες, που ο Όμιλος δραστηριοποιείται, και για τους συνολικά 4.500 εργαζόμενούς του.

Ιωάννα Τσίτουρα

Wind

Η κα. Iωάννα Τσίτουρα έχει πολυετή εμπειρία ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, στον ιδιωτικό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ιδιαίτερα στους τομείς ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικών μετασχηματισμών.